Minusurile unui botez organizat cu nepricepere

Minusurile unui botez organizat cu nepricepere Daca ar fi sa reorganizam botezul lui David cu siguranta am face-o.  Crestinarea si mai ales petrecerea de dupa au avut destul multe minusuri pe care ni le imputam, dar din pacate prea tarziu.


botez organizat

Era mai. Am hotarat sa ii facem botezul primavara si datorita vremii mai calde, dar si din pricina distantei dintre copil si nasi. Ei veneau in limita timpului tocmai de la Bucuresti.
Am facut lista de invitati si-am sarit doi fara voie, asta aducandu-mi reprosuri si suparari de gestionat.

Cautand o moasa, femeia care sa il duca la biserica asa cum se poarta pe aici, am intampinat alte probleme, doritoare erau multe. Ne-am oprit la cea care ne-a ajutat cu prima baita.
Cu biserica ne-am descurcat cel mai bine, vorbind cu preotul care venise de boboteaza totul era programat si pus la punct din timp intr-o locatie si la o ora buna si fara bani, fara nici un cost.

A urmat tortul pe care eu mi-l doream unic, special si-am facut comanda exact la un laborator, contrar tuturor sugestiilor mai putin costisitoare.
Acestea toate sunt lucruri care tineau de noi, dar in seama cui sa lasam petrecerea?
Ne trebuia o sala cat sa primeasca fara probleme toti invitatii. Data stabilita de noi se suprapunea cu data foarte multor nunti asa ca, a trebuit sa alegem exact din  cele a ramase libere.

Mai aveam de bifat doar un punct pe desfasurator, fotograful, tot la fel de greu de gasit fiind in plin sezon de nunti. Unii cu mai putina imaginatie si mai stransi la punga ne sugerau sa facem pozele noi. Inacceptabil din punctul nostru de vedere, pentru ca, evenimentul urma sa fie unic. In final am gasit niste tineri foarte misto care s-au dovedit ulterior si foarte buni profesionisti.
Stiam ca nu putem sa batem palma cu o firma organizatoare de evenimente, care, fara dubiu s-ar fi descurcat mai bine decat noi, dar speram sa iasa bine. Nu pentru noi, ci pentru pitic.

La biserica toata lumea era concentrata spre mine care suspinam de plans si nu pe evenimentele in desfasurare. Insa, nu asta m-a deranjat cel mai tare, ci faptul ca nu am avut voie sa verificam apa din cristelnita si ca baiatul nu a fost scufundat de tot.
Cu parerea de rau acumulata ne-am mutat la restaurant.

Surpriza a fost maxima, desi ne promisesera putina culoare, pentru ca, era vorba de un copil, ne-au primit intr-o sala intunecata cu draperiile trase si trei mese lungi puse in sir. Pe ele era mancarea toata atarnata asteptand, de parca eram la praznic. Indarat nu mai puteam sa dam. Lipseau servetele colorate in albastru si baloanele promise. Muzica duduia dintr-o amarata de boxa de parca am fi fost la un chef cu dedicatii. Indignarea nu tineam sa o aratam si celorlalti, dar le simteam nemultumirea fireasca.

Dezamagire totala. Cand se va face puiul mare va vrea sa-si vada cd-ul de la botez si cum o sa reactioneze? Ce moment unic sa-I arat? Cum sa-i spun ca mai mult de atat n-am reusit sa-I organizam de capul nostru?

Daca ar fi sa mai facem o data botezul as chema o firma specializata, asemeni www.infinityevents.ro ,care ofera pachete incluse, astfel copilului sa nu-i lipseasca nimic. Nu e  nicidecum vorba de fite, nici pe departe, ci de dorinta de-a avea un moment reusit intr-o asa etapa unica.
Mi-as fi dorit in special muzica buna, un dj care sa stie ce face si nu un amarat de ospatar care apasa adesea pe repeat.
De asemenea ursitoare as fi angajat, David merita si el un inceput de poveste.
Baloane peste tot as fi atarnat girlande si baloane, multe, multe ca niste accesorii obisnuite.
Multe as mai fi facut.
Recomand www.infinityevents.ro pentru ca include in serviciile sale tot necesarul unei petreceri reusite, indiferent de specific, mai ales ca la o petrecere, fie ea si de botez, nu mergi de unul singur.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: