Curatare hote: tot ce trebuie sa stiti

curatarea hotelor

Acesta este un guest post

Curatarea hotelor este un lucru extrem de important si nu trebuie sa fie neglijata. O hota care nu a fost curatata poate fi catastrofala in cazul in care intr-o bucatarie se isca un incendiu
Curatenia sistemelor de exhaustare se face in trei pasi:
1. Procesul propriu zis de curatare hote
2. Degresarea si curatarea sistemului de evacuare al aerului viciat.
3. Degresarea si curatarea tubulaturii.

Acesta este intreg procesul de curatare hote.
Foarte multe persoane nu stiu ca trebuie curatat intreg sistemul de exhaustare, adica hota, tubulatura si sistemul de ventilatie.
Curatenia tubulaturii se face de regula de catre persoane si firme autorizate in acest domeniu. Pentru a indeparta depunerile de grasime care se acumuleaza pe tubulatura se folosesc detergenti si ustensile speciale. Substantele folosite pentru curatarea sistemelor de ventilatie sunt 100% ecologice, si nu prezinta niciun fel de risc pentru oameni sau pentru mediul inconjurator.
Stiati ca cele mai mari depuneri se regasesc in tubulatura si pe palele ventilatorului?
Intradevar, cele mai mari depuneri de grasime se regasesc in tubulatura. Grasimea depusa pe tuburi se poate lichefia si astfel devine extrem de inflamabila.

Ventilatorul mai este numit si inima hotei. Daca palele acestuia sunt acoperite de grasime, capacitatea sa de a evacua aerul viciat va fi diminuata.

Pentru a fi siguri ca veti avea o hota curata cel mai bine este sa apelati la serviciile autorizate ale unor firme specializate in domeniu. Doar un specialist va poate garanta eficienta unei lucrari de curatare a hotelor si a tubulaturii.
De ce este important sa curatam hotele?
Este important sa se faca o curatenie a hotei pentru ca in interiorul sistemului de exhaustare, pe langa depunerile de grasime care apar, se pot dezvolta si colonii de microbi care ne pot afecta sanatatea.
Cat de des ar trebui sa se faca curatarea unei hote?
Specialistii recomanda ca hotele sa fie curatate o data la sase luni, sau ori de cate ori este nevoie. In cadrul institutiilor, curatarea hotelor este obligatorie prin lege.
Care sunt avantajele curatarii hotelor si al intreg sistemului de evacuare al aerului viciat?
1. Confortul psihic al beneficiarului.
2. Scade riscul aparitiei unui incendiu.
3. O hota si un sistem curat te scapa de amenzile pentru poluarea mediului.
4. Normele de igiena sunt respectate, microbii fiind eliminati.

Este important totusi ca hotele sa fie verificate periodic, inainte de pragul de 6 luni, pentru a stabili starea lor de functionare.
O firma de curatare hotecuratare hote isi poate desfasura activitatea in orice spatiu:
• In scoli
• In spitale
• In restaurante, cafenele
• In hoteluri
Am gasit recent o firma cu un nume foarte simpatic si sunt tentat sa apelez la ei: Dr. Hote . A apelat cineva la ei sa aflu o parere?!

sursa foto internet

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: