Cum sa scapi de gandaci cu ajutorul dezinsectiei

Acesta este un guest post

Dezinsectia este cea mai buna metoda in cazul in care va confruntati cu o infestare a gandacilor.  Firmele de dezinsectie ofera cele mai bune si cele mai eficiente metode pentru a scapa de gandaci, insecte zburatoare, taratoare sau artropode.

Care sunt beneficiile apelarii la o firma de dezinsectie?
Serviciile oferite de catre o firma de dezinsectie ajuta la combaterea si prevenirea transmiterii bolilor de catre insecte si ajuta la igienizarea oricarui tip de spatiu,

Unde pot fi aplicate tratamentele de dezinsectie facute de catre o firma de dezinsectie?
Firmele de dezinsectie pot efectua tratamente de dezinsectie atat in spatii interioare cat si in spatii exterioare:
-cladiri publice
-birouri
-unitati de alimentatie publica
-hoteluri
-locuinte
-depozite
-scoli, gradinite
-parcuri
-gradini
-livezi
Este bine sa apelati intotdeauna la firme de dezinsectie specializate in domeniu. In acest fel veti avea siguranta ca isi vor face treaba intr-un mod corect, si ca vor folosi substante care nu fie daunatoare oamenilor sau a mediului inconjurator.

De cate tipuri poate fi dezinsectia?
Tratamentele de dezinsectie pot fi de doua tipuri:

  1. Dezinsectie de tip preventiv sau profilactic: acest tip de dezinsectie se va face cu scopul de a stopa inmultirea si raspandirea insectelor daunatoare.
  2. Dezinsectie de tip curativ: acest tip de dezinsectie urmareste in special distrugerea insectelor din focare.

Importanta tratamentelor de dezinsectie
Dezinsectia este o actiune extrem de importanta, in primul rand dezinsectia ajuta la protejarea sanatatatii indivizilor. Anumite insecte pot transmite boli extrem de grave: boala Lyme, febra galbena, malarie, tifos, meningita etc.

Totodata dezinsectia ajuta si la evitarea de producere a pagubelor economice. Un bun exemplu poate fi acela al prezentei gandacilor in bucataria unui restaurant. Clientii restaurantului respectiv pot fi alungati, castigurile fiind serios afectate.
Care sunt perioadele propice pentru a face dezinsectie?
Impotriva insectelor zburatoare, este recomandat ca dezinsectia sa se faca din luna martie pana in luna noiembrie. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare (purici, gandaci) trebuie sa fie facuta tot timpul anului.

Metodele procesului de dezinsectie:

  1. Metoda chimica
  2. Metoda fizica

Printre cele mai utilizate metode de dezinsectie sunt mijloacele fizice si cele chimice.
Metoda fizica face referire la folosirea de capcane cu feromoni sau lampi UV.
Metoda chimica este pusa in aplicare cu ajutorul substantelor chimice (insecticidelor). Insecticidele nu sunt toxice pentru oameni sau pentru mediul inconjurator.
Apelati intotdeauna la firme specializate de dezinsectie, in acest fel veti avea siguranta folosirii de substante autorizate de catre Ministerul Sanatatii.

sursa foto net

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: