Carcase pentru orice smartphone-uri

Smartphone-urile de ultima generatie pot face extrem de multe lucruri si pot fi destul de benefice in multe situatii, insa stim cu totii ca sunt foarte sensibile. De fapt, punctul cel mai sensibil al unui smartphone-ne, este ecranul. Ecranul  unui smartphone se poate deteriora sau sparge destul de usor in urma unei loviri nu foarte dure, fapt pentru care acesta trebuie protejat mereu. Daca ne documentam putin ne vom da seama cu usurinta ca schimbarea unui display la un smartphone presupune costuri destul de mari, aproximativ cat jumatate din pretul smartphone-ului respectiv atunci cand este cumparat de nou, fapt pentru care nu ne putem permite sa il lasam pe acesta sa se deterioreze sau in cel mai rau caz, sa se sparga. Pentru toate acestea este absolut necesar sa ne protejam smartphone-urile cu ajutorul carcaselor de la husecool.

Carcasele pot fi denumite si invelisurile telefoanelor, care au rolul de a le proteja pe acestea in cazul unor loviri sau al impacturilor cu unele suprafate dure si solide. In cazul unui smartphone de ultima generatie, carcasa reprezinta un mod viabil pentru acesta, avand cu adevarat puterea sa il protejeze chiar si in cele mai sumbre situatii. In functie de materialele din care carcasele de telefon sunt create, acestea pot reda smartphone-urilor un grad maxim de siguranta si protectie.

Unul dintre cele mai importante si populare material din care se realizeaza husele de telefon lg g5 este plasticul. Carcasele realizate din plastic starnesc insa controverse printre unuii utilizatori de smartphone-uri. Acestia sunt de parere ca aceste carcase de telefon realizate din plastic reprezinta cel mai usor mod de a zgaria un smartphone, in timplu aplicarii lor, datorita plasticului rigid din care sunt create. Insa specialistii spun ca zgarierea smartphone-urilor nu se produce din cauza acestor aspecte, ci in majoritatea cazurilor, din cauza neatentiei celor care le aplica. Carcasele din plastic sunt insa ele mai populare si mai bine vandute, datorita pretului mic cu care acestea se gasesc pe piata din tara noastra.

Carcasele de telefon realizate din metal pot de asemenea sa redea unui smartphone un grad sporit in ceea ce priveste siguranta si protectia acestuia. Insa dezavantajul acestor carcase de telefon realizate din metal este acela ca ingreuneaza smartphone-urile si le strica aspectul placut cu care acestea sunt create.

Carcasele de telefon realizate din silicon sunt cu adevarat, dupa parerea celor mai multi utilizatori de smartphone-urile, carcasele ideale, datorita materialului din care acestea sunt create. Ele pot reda unui smartphone atat siguranta si protectia de care acesta are nevoie, cat si aspectul placut si usurinta cu care poate fi manevrat. Desigur, acestea sunt mai scumpe din punct de vedere al pretului, insa sunt recomandate de toti cei care le-au folosit, acestia laudandu-le ori de cate ori au ocazia.

Acesta este un guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat: