Cum sa porti auriul pe unghii, pentru o aparitie de diva

De ceva vreme, auriul se numara printre preferintele fashionistelor in materie de manichiuri. Nu este de mirare ca si in acest sezon de iarna, unghiile aurii au fost accesoriile cele mai nimerite pentru o aparitie festiva, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Daca iti doresti si tu o manichiura care sa completeze cu succes tinuta aleasa, tine cont de sfaturile stilistilor in ceea ce priveste adoptarea celor mai noi tendinte!

 

Pentru a fi remarcata, o manichiura trebuie sa fie eleganta, sofisticata si nu in ultimul rand, sa reflecte stilul personal. Acum se poarta unghiile cu forma naturala, asa ca nu mai trebuie sa le piliti in forma patrata, asa cum dictau tendintele in sezonul trecut.

 

Ce trebuie sa stii despre oja aurie

 

Manichiura aurie se potriveste in special unui outfit care mizeaza pe haine inchise la culoare, dar si de nuanta bleumarin, visiniu sau verde smarald. Prea multe inele pe degete ar putea sa distraga atentia intr-un mod neplacut, dar in schimb puteti purta niste bratari suprapuse, cum sunt bratarile statement, sau o bratara mai lata.

Aplicata in doua straturi, oja aurie va acoperi in mod uniform patul unghial, conferind un aspect compact si elegant 

 

Puteti opta si pentru sclipici auriu, aplicand glitter sau folosind direct lacuri de unghii cu sclipici. Manichiura cu caviar este o alta alternativa pe care o aveti la dispozitie, utila mai ales pentru unghiile false.

Manichiura aurie este un trend care cu siguranta nu va pieri prea repede!

acesta este un guest post

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: