Jurnale frumoase si recomandari din blogosfera #2

De azi revin cu recomandarile frumoase din blogosfera. Nu va opriti din scris, faceti-o frumos si sincer, eu vin pe pagina voastra, citesc si dau mai departe. In fiecare vineri.

Azi m-am oprit pe la studioul de psihologie si am gasit un  o intrebare ce te poate preocupa.

Și ce se întâmplă când spunem lucrurilor pe nume?

Suntem programați sa vedem ceea ce vrem, ce se potrivește ca răspuns întrebării pe care ne-o ridicăm la un moment dat. Întodeauna alegem ce vrem sa credem, ce vrem să vedem, să auzim și să spunem. Esențial este că nu există un adevăr absolut despre oameni și despre relații.

Dacă te-ai decis de puțin timp să aduci claritatea asupra acțiunilor tale, mai întâi oamenii pot fi uimiți, pentru că nu așa te-au cunoscut, apoi poate iritați sau jigniți, dar nu este treaba ta. Ușor, ușor se vor obișnui cu noul tău fel de a fi. Din fericire sau din păcate, unii vor pleca, alții vor rămâne în viața ta, dar mai frumos este că vei cunoaște oameni noi cu care vei rezona, cu care vei fi pe aceeași frecvență. Vor veni în viața ta oameni care te vor sprijini în ceea ce devii sau ești deja, în creșterea și dezvoltarea ta personală. Unii îți vor fi chiar noi prieteni, iar cu cât îți faci cât mai curând noi prieteni, cu atât mai târziu vei avea prieteni vechi.

Continuarea articolului aici

Barbatii cu burta sunt o comoara la casa femeii, de ce?

Deoarece s-a demonstrat științific că bărbații cu burtă produc mai mult estradiol, o substanță biochimică care inhibă orgasmul. Aceasta este la mare căutare pe piața legală a hormonilor feminini. Cica asta s-ar afla numai în burta bărbatului ascuns ca un zăcământ care nu poate fi exploatat de nimeni în  afară de femeie.

Conntinuarea aici

Pastrati-va inspiratia. Ne vedem peste o saptamana.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.

%d blogeri au apreciat: