Jurnale frumoase si recomandari din blogosfera #5

E vineri, aproape ploua, un gand bun mi se-asterne pe buze, nu-l spun, il scriu si va multumesc ca mi-ati facut saptamana mai frumoasa. Citesc, zambesc si va duc mai departe, cu drag si cu toata bucuria pe care mi-ati adus-o.

Am trecut pe la Adriana si-am gasit un Octombrie senzational:

Îmi promite că octombrie va fi şi numele iatacului cu blănuri calde în care mă va iubi, minut cu minut, până când timpul i se va sfârşi. Păi cum e aia ca „Timpului să i se sfârşească timpul?”, întreb. Râde. Nu-mi răspunde şi mă invită să ne întindem lângă o apă de octombrie care susură lin şi pe care nu mai poate timp de alte 11 luni să mi-o ofere. Pe o tipsie am doua cutii cu numele celor două  jocuri rămase: noiembrie şi decembrie. Încerc să desfac capacele lor, dar sigiliul timpului e bine pus şi eu mă întorc îmbufnată la clipa mea din acest octombrie fără putere, galben la faţă, şi cu respiraţia din ce în ce mai greoaie. Îmi dau seama că totul poartă nume de octombrie încă…şi…. fug. Fug de timp, în timp, peste timp, încălţată cu papuci de dans de octombrie şi cu şal de octombrie; fredonând cu glas şoptit despre poveşti fără Halloween, dar cu luciri de stele.

Treceti si voi aici si vedeti.

Va mai amintiti de Gandacelul lui Emil Garleanu? Citi recenzia Zinei si rememorati momentul anilor copilariei.

Ma retrag acum ca sa nu risipesc melancolia, dar revin vineri, voi scrieti frumos si bine, eu citesc si dau mai departe.

Sursa foto

1 comentariu publicat

  1. „Octombrie” al meu e deja un copilas mare; are vreo 4 ani de cand doarme somn adanc pe blogul meu. Noroc cu om curios ca tine, care mereu gaseste frumosul unde nu te astepti!

    Te salut mamă, de rege mic! Si….multumesc mult…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: