gama cu ulei de argan
08Dec

Gama cu ulei de Argan si parul meu sunt de acum de nedespartit

Reading Time: 3 minutes

Daca parul meu ar putea sa cante acum ar fredona Oda Bucuriei. E atat de fericit in imbratisarea stransa cu gama cu ulei de argan incat nu i-ar mai da drumul niciodata. Si-au jurat fratie pe viata iara eu nu pot sa-I dezleg deloc. Stiti deja de epopeea parului care cadea in nestire, stiti si ca m-am chinuit teribil sa-i gasesc un tratament si ca am purtat si o tunsoare scurta de tot, dar si ca m-am luptat cu matreata pana in scapat de ea.

A fost greu pana am gasit gama cu ulei de argan si-odata cu ea elixirul fericirii.

Intai de toate am aflat de uleiul de argan si l-am folosit vreme de trei luni inainte de spalare. Rezultatul a fost multumitor, uleiul imi ajutase parul sa nu mai cada. Toata aplicarea asta, insa nu era suficienta si asa am ajuns la gama parusan, care, va spun sincer, nu s-a ridicat deloc la nivelul asteptarilor mele si nici macar a reclamei sale. Gama parusan mi-a aratat, insa ca un sampon si un ulei nu sunt suficiente pentru ingrijirea parului, ci el are nevoie de o gama complexa, de un sampon, o masca si un balsam.
Astfel am cautat produse pe baza de argan si acum sunt mandra de rezultatele pe care le-a dat. Le puteti vedea si voi in clipul pe care l-am facut in urma cu ceva vreme impreuna cu samponul si masca pentru par, amandoua din gama cu ulei de argan, amandoua cumparate de la Kauffland.

Gama cu ulei de argan intareste parul de la radacina pana la varf si daca o aplic constant si la intervale regulate nu mai am motive sa ma plang. Atat uleiul, cat si samponul, dar si masca sunt imbunatatite cu vitamina E cea care intareste parul. Samponul din gama asta are si omega 3 si omega 6 si keratina, pe cand masca e imbunatatita cu ulei de ricin si cu ulei de argan.

Ce am invatat din aceasta experienta?

  • ca parul nu se regenereaza nici peste noapte si nici daca e scurt.
  • are nevoie de atentie, grija si rabdare ca sa isi revina.
  • tratamentele nu dau rezultate rapide, ci daca sunt aplicate in mod constant.
  • un par deteriorat are sanse de salvare daca il spal corespunzator si il usuc corect.
  • masarea scalpului ajuta si la cresterea firului de par prin stimularea circulatiei sangvine, dar si la raspandirea produselor folosite in mod eficient.
  • nu e nevoie de produse foarte scumpe. O informare corecta ajuta intotdeauna.

Parul meu are de acum volum, stralucire, elasticitate, nu se mai rupe, nu se mai electrizeaza.

A ramas cu niste probleme si ele ar fi:

  • e subtire la varfuri si pentru asta imi propun sa le tai trimestrial.
  • se coafeaza mai bine, dar nu sta decat dupa cum vrea el.
  • se incurca repede.
  • buclele nu se mai definesc la fel ca inainte.

Sunt atenta la felul in care il spal, cat il usuc si cum, recomand uscarea naturala si fara factori externi agresivi, imi pasa si de pieptenul sau peria folosite si niciodata nu mai apelez la unele care ma chinuie. Nu il vopsesc. Nu il tin prea mult sub caciula. Il las liber atunci cand am ocazia.
Va recomand cu tot sufletul gama cu ulei de argan, face minuni daca ii dati parul in brate.

 

gama cu ulei de argan

 

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.
sursa foto internet

Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Gama cu ulei de Argan si parul meu sunt de acum de nedespartit

  1. Mulţumesc pentru recomandare!
    Folosesc o mască cu ulei de argan şi am ulei dar nu îl aplic decât rar. Dar cu prima ocazie îmi voi lua şi şamponul şi masca ta dacă spui că dau rezultate.

    1. Au dat, pe cuvant. Trebuie doar sa le aplici cu regularitate si sa prelungesti spalarea, Aceste doua produse trebuie sa actioneze la nivelul scalpului si al firului de par. O spalare rapida nu intruneste tot procesul. Astept sa-mi spui, peste cateva luni, cum se simte parul tau, draga mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *