De la bunica – idei de cadouri pentru iubita mea

Cand in viata ta exista o iubita, nu se poate sa nu vrei, macar asa, din cand in cand, sa-i arati ce simti pentru ea. Ca multi alti „urmasi ai lui Adam” (vorba bunica-mii), am vrut sa folosesc Ziua Indragostitilor in acest scop, dar habar n-aveam ce sa-i iau. Pana la urma, tot bunica, saraca, m-a scos din incurcatura. Stiind ca mandra mea are gusturi mai retro, m-a intrebat „da’ la ceasuri de dama  te-ai gandit”? Ce e drept, nu ma gandisem – poate si pentru ca noi, astia mai tineri ne-am obisnuit sa ne uitam pe cadranul telefonului mobil pentru a vedea cat e ceasul. Culmea, expresia „cat e ceasul” continua sa fie folosita chiar si de cei care nu mai poarta ceas!

Asupra acestui „amanunt” mi-a atras atentia tot bunica mea, care e mare amatoare de paradoxuri de cand o stiu. Pur si simplu, o distreaza! Si o mai distreaza si sa se amuze pe seama celor „cu ceru’ gurii negru” (ati ghicit, si asta e una din expresiile ei preferate). De exemplu, s-a amuzat cand vecina ei – nimeni alta decat fosta mea profa de chimie din liceu – a primit de la ginerele ei cun cadou care ar fi trebuit s-o puna pe ganduri. „Auzi nepoate, stiai ca pe lumea asta exista si ceasuri Fossil ? Nici eu nu stiam, dar am aflat cand onor vecina a primit cadou asa ceva! Si nici macar nu s-a prins de ce al ei ginere a tinut mortis sa-i cumpere un ceas de marca asta si altul nu”! Dupa care bunica m-a informat ca brandul asta a fost creat de doi frati din Texas, Tom si Kosta Kartsotis, iar numele de Fossil vine exact de la porecla pe care cei doi i-o pusesera batranului lor tata, pe care (dupa parerea ei) il considerau cam retrograd! „Dar nu te lua dupa asta, aparentele insala! Astia s-au pus pe treaba si au sfarsit prin a-si muta afacerea in Elvetia, unde au angajat specialisti si designeri cu experienta, asa ca poti sa-i iei cu incredere mandrei tale un ceas Fossil, n-o sa te suspecteze de intentii rele sau de zgarcenie”! Si tot de la bunica mea cea bine informata am aflat de magazinul on-line BestWatches.ro, unde au si niste bijuterii Fossil  de toata frumusetea!

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.

%d blogeri au apreciat: