Cine sunt si ce fac?

Cine sunt? Sunt o stare de spirit imperfecta, sunt mama lui David, un micut jucaus de 4 ani si ma cheama Roxana, Roxana Trandafir. Sa vorbesc despre mine nu ma pricep prea bine si de fiecare data cand ma gasesc in situatia asta ma fastacesc. Nu-mi place sa ma laud si nici sa ma autoevaluez, insa totodata incerc sa ma descriu cat mai bine in putine cuvinte.

Iubesc sufletul copilului meu, marea, toamna si florile si nu se poate ca toate astea sa nu ma impresioneze.

Mi-as tine fiul in brate toata viata si langa mare as ramane langa mare ore intregi fara sa spun nimic. Mangai toamna cu degete tremurande pentru a mi-o imprima pe retina, iar florile nu le-as atinge ca sa nu se ofileasca.

Nu-mi Place cand timiditatea castiga teren si ma deposedeaza de putere, nu-mi plac nici minciuna sau delasarea, le evit pentru a-mi slefui caracterul.

Cred in puterea cuvintelor si tocmai de aceea m-am apucat de scris un jurnalul online ce-mi poarta numele. Am eliberat sentimente si emotii fara sa-mi pese ca timiditatea mi-a facut semn sa ma abtin. Imi pun sperantele in toate cate le-am cladit si desi de multe ori am vrut sa-l inchid, de fiecare data m-am razgandit. De ce? Pentru ca toate cuvintele mi-au dat o libertate la care nu visam.

Refuz cu incapatanare sa renunt la poveste, povestile sunt cele care ne fac, pe mine si pe fiul meu, sa credem in bine si in vise. Caci visele si ele ne dau aripi.

Aripi sa ajungem acolo unde doar gandul ne-ar purta.

Cam asta e despre mine si despre noi. Daca veniti pe aici o sa ne gasiti mereu impreuna. De gasit ma gasiti pe retele de scocializare si desi sunt o tacuta puteti sa ma supuneti unui sir intreg de chestiuni, imi place sa imi depasesc limitele.

despre mine